Thursday, March 31, 2022

هیچ کس دوست ندارد وطن خود را ترک کند ولی به خاطر شرایط بحرانی مجبور هستند

اخراج خشونت‌آمیز یک زن پناهجوی کُرد ایرانی از دانمارک11 فروردین, 1401 بنا به اطلاع شبکه حقوق بشر کردستان روز گذشته، سه‌شنبه ۹ فروردین یک زن پناهجوی سیاسی کُرد ایرانی به نام قدم‌خیر حقانی‌زاده پس از ۶ سال اقامت در دانمارک به دلیل رد درخواست پناهندگی‌اش توسط ماموران دولتی این کشور به شکل خشونت آمیز از همسر و فرزند یک ساله‌اش جدا و به همراه دو فرزند دیگرش به فرودگاه کپنهاگ منتقل شد. این پناهجو به همراه دو فرزند ۱۰ ساله‌اش با هواپیما برای اخراج به ایران ابتدا به استانبول منتقل شدند اما به دلیل مقاومت وی و خونریزی شدید در نتیجه اقدام وی به خودزنی پس از چند ساعت به دانمارک بازگردانده شد. یکی از نزدیکان این پناهجوی سیاسی به شبکه حقوق بشر کردستان گفت: «بامداد روز گذشته بیش از ۶ مامور پلیس با حضور در کمپ محل اقامت قدم‌خیر حقانی‌زاده و خانواده‌اش در شهر اونستروپ (Avnstrup) دانمارک وی را با خشونت از فرزند یک ساله‌اش جدا و همراه دو فرزند دوقلوی پسرش به مرکز اخراج پناهجویان منتقل کردند.» به گفته این منبع، ویدیویی که توسط یک نفر از ساکنین این کمپ ضبط و در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، اعمال خشونت علیه این زن پناهجو را به وضوح نشان می‌دهد. این منبع در ادامه افزود: «امروز، چهارشنبه ۱۰ فروردین قدم‌خیر حقانی‌زاده به همراه دو فرزندش یوسف و یونس با یک پرواز عمومی به استانبول منتقل شدند. اما زمانی که در ترانزیت بودند به دلیل مقاومت زیاد این زن و خونریزی شدید به دلیل خودزنی و همچنین فریادها فرزندان و اعتراض مسافران، ماموران دولتی دانمارک مجبور شدند او و فرزندانش را به دانمارک بازگردانند.» به گفته این منبع، قدم‌خیر حقانی‌زاده در حال حاضر با وجود وخامت وضعیت جسمی‌اش تحت نظر دولت قرار دارد، اما دو فرزندش به کمپ پناهجویان نزد پدرشان بازگشته‌اند. قدم‌خیر حقانی‌زاده و خانواده‌اش از کُردهای یارسان اهل سرپل ذهاب در استان کرمانشاه هستند. آنها در سال ۲۰۱۵ پس از یک سال بلاتکلیفی در کشور ترکیه خود را به دانمارک رساندند و از دولت این کشور درخواست پناهندگی سیاسی کردند. اما با گذشت بیش از ۶ سال و علی‌رغم ارائه مدارک لازم و حتی تاییدنامه یکی از احزاب اپوزیسیون کُرد، درخواست پناهندگی آنها رد شده است. دولت دانمارک اعلام کرده است به دلیل این‌که قدم‌خیر حقانی‌زاده و دو فرزندش پیشتر با پاسپورت به صورت رسمی از ایران به ترکیه سفر کرده‌اند در صورت اخراج به ایران خطری آنها را تهدید نخواهد کرد.

Wednesday, March 30, 2022

انتشار عمومی احکام متعمان

 

هرمزگان؛ انتشار عمومی احکام متهمان «امنیتی» با دستور قاضی اجرای احکام 

خبرگزاری هرانا – -رئیس کل دادگستری هرمزگان عنوان کرد که انتشار عمومی جزئیات احکام شماری از متهمان امنیتی در رسانه‌های ملی و محلی در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از میزان، رئیس کل دادگستری هرمزگان از اعلام جزئیات احکام قطعی شماری از متهمان امنیتی در رسانه‌های ملی و محلی خبر داد.

مجتبی قهرمانی در این خصوص گفت: “دادگستری استان هرمزگان انتشار آرای قطعی در پرونده‌های مهم به ویژه با موضوع مفاسد اقتصادی و جرایم امنیتی را در دستور کار خود قرار داده است و درصدد است. بر این اساس احکام قطعی موضوع صدر ماده ۳۶ قانون مجازات اسلامی در خصوص جرائم مستوجب حد محاربه و افساد فی‌الارض و جرائم تعزیری درجه یک تا چهار در مواردی که دادگاه انتشار آن را موجب اخلال در نظم و امنیت جامعه نداند، به دستور قاضی اجرای احکام کیفری منتشر خواهد شد.

قهرمانی با اشاره به دستورالعمل مورخ ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ رئیس قوه قضاییه در خصوص «نحوه انتشار احکام دادگاهها و برگزاری دادگاه علنی» اظهار داشت: با توجه به ماده ۱۰ این دستورالعمل رؤسای دادگستری استانها ضمن نظارت بر حسن اجرای مفاد آن، هر ۶ ماه یک بار گزارش آرای انتشار یافته را برای حوزه ریاست قوه قضاییه ارسال خواهند کرد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ادامه داد: “نقش بازدارندگی مجازاتها برای پیشگیری از تکرار جرم توسط شخص متهم و ایجاد ارعاب عمومی به موازات آن، از اهمیت ویژهای برخوردار است و در همین راستا، انتشار آراء میتواند بر تقویت اثر بازدارندگی مجازات بیافزاید و در نتیجه شرایطی را فراهم سازد که هم شخص مجرم، متنبه گردد و هم سایر افراد از آثار و عواقب ارتکاب اعمال مجرمانه مطلع شوند.”

نقض حقوق زنان و تبعیض جنسیتی توسط جمهوری اسلامی ایران

 

ن تماشاگر در ورزشگاه

از اسپری فلفل تا تکذیب فروش بلیت؛ گزارشی از ممانعت از حضور زنان تماشاگر در ورزشگاه 

خبرگزاری هرانا – روز گذشته علیرغم فروش بلیت به زنان علاقه‌مند به تماشای دیدار تیم ملی فوتبال مردان ایران و لبنان از ورود آنان به ورزشگاه جلوگیری شد. همزمان به منظور پراکنده کردن زنان تجمع کننده پشت درهای ورزشگاه از اسپری فلفل استفاده شد. از سوی دیگر در حالی که فدراسیون فوتبال ایران طی بیانیه‌ای مدعی «جعلی» بودن بلیت‌های فروخته شده به زنان شده است، رئیس اداره ورزش و جوانان خراسان رضوی، در خصوص جلوگیری از ورود زنان به استادیوم، مسئولیت تمام تصمیمات اخذ شده را متوجه تهران دانست.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز سه‌شنبه ۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۱، علیرغم فروش بلیت به زنان تماشاگر بازی تیم ملی فوتبال مردان ایران و لبنان از ورود آنان به ورزشگاه جلوگیری شد.

همزمان به منظور پراکنده کردن زنان تجمع کننده پشت درهای ورزشگاه از اسپری فلفل استفاده شد. علی اکبر هاشمی جواهری، رئیس اداره ورزش و جوانان خراسان رضوی ضمن سلب مسئولیت از وقایع رخ داده در این باره گفت: «همانطور که مستحضرید در این گونه مسابقات برای تعداد حضور تماشاگر و بقیه مسائل از تهران هماهنگ می‌شود. علیرغم اینکه اخبار مختلفی در رابطه با حضور تماشاگران و یا بدون حضور تماشاگران یا تعداد حاضران در ورزشگاه و مسائل مختلف منتشر شد، ما مجری تصمیماتی بودیم که از تهران گرفته شد. ما و شورای تامین استان همه گوش به فرمان و مجری دستوراتی بودیم که از تهران آمد، در آخرین لحظه‌ها قرار شد به این شکل برگزار شود.»

او همچنین در خصوص دلیل عدم حضور زنان در ورزشگاه در اظهاراتی که واکنش انتقادی بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی را به همراه داشت افزود: با توجه به اینکه مشهد به عنوان پایگاه فرهنگی جهان اسلام و تشیع است، بنابراین بعضی از مسائل باید از قبل پیش‌بینی می‌شد.

متعاقبا امروز ‌فدراسیون فوتبال ایران طی بیانیه‌ای بدون اشاره به کاربرد اسپری فلفل علیه زنان در بیرون ورزشگاه، مدعی شد که بلیت‌های فروخته‌شده «جعلی» بوده و جاعلان بلیت «مسببان اصلی این حوادث» هستند. در این بیانیه ادعا شده است:«بر اساس بانک اطلاعاتی سامانه بلیت‌فروشی، مجموعا تنها ۹ نفر از بانوان در این سامانه اقدام به خرید بلیت در بخش جایگاه آقایان کرده بودند که حداکثر طی ۴۸ ساعت وجوه دریافت شده به این اشخاص بازگردانده خواهد شد.»

در این بیانیه همچنین آمده است: «هیچ کدام از مسئولان فدراسیون فوتبال از بانوان علاقه‌مند به فوتبال جهت خرید بلیت تماشای این مسابقه در شهر مقدس مشهد دعوت به عمل نیاورده و حتی تلاش‌هایی که جهت حضور بانوان در ورزشگاه صورت گرفت با هدف ارائه بلیت رایگان و مشروط بر فراهم‌سازی شرایط و زیرساخت‌های مناسب بود که محقق نشد.»

فاطمه رحمانی، نماینده شهرستان مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی نیز با حاشیه خواندن ممانعت از ورود زنان تماشاگر به ورزشگاه و استفاده از اسپری فلفل، وزارت ورزش و جوانان را مسئول دانسته و در صفحه خود در شبکه های اجتماعی نوشت: «حواشی پیش آمده برای حضور تماشاچیان و به طو رویژه بانوان در بازی ایران و لبنان، ناشی از عدم تصمیم قاطع وزارت ورزش است. بارها گفته شده است ایجاد زیرساخت‌های لازم و بسترهای فرهنگی از الزامات حضور بانوان در ورزشگاه است که با درایت و برنامه ریزی دنبال نشده است. وزرات ورزش دراین زمینه باید پاسخگو باشد.»

شب گذشته سخنان علیرضا جهانبخش، کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران در اخبار صدا و سیما حذف شد. آقای جهانبخش در مصاحبه ای پس از پایان بازی در خصوص حضور تماشاگران زن در ورزشگاه ها ابراز امیدواری کرده بود. امری که در اخبار صدا و سیما با سانسور مواجه شده و حذف شد.

گفتنی است پیشتر علم الهدی، امام جمعه و نماینده علی خامنه‌ای در مشهد با اشاره به اینکه میدان فوتبال جای هیجان است گفته بود “بروز هیجان توسط زنان حرام است و مردان را تحریک می‌کند”.

Tuesday, March 29, 2022

زندانی سیاسی حمید نوری

 

یک شاهد دادگاه حمید نوری: وقتی نپذیرفتم نماز بخوانم سه وعده شلاق خوردم

۰۹/فروردین/۱۴۰۱

دادگاه حمید نوری روز سه‌شنبه ۹ فروردین در استکهلم سوئد با شهادت یک شاهد دیگر ادامه یافت و محمود خلیلی، عضو سازمان چریک‌های فدایی خلق ایران، در این جلسه از دادگاه شهادت داد که حمید نوری را در سال‌های ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۷ در زندان گوهردشت دیده است.

آقای خلیلی در دادگاه گفت که به عنوان مسئول یکی از بندهای زندان گوهردشت، در مقطعی در سال ۱۳۶۵ بارها با حمید نوری برخورد داشته و او را به عنوان سرپاسدار می‌شناخته است.

او افزود به عنوان مسئول بند، رابط زندانی‌ها با زندانبانان برای جیره غذایی، رفتن به ملاقات یا رفتن به بهداری بوده و حمید نوری را در آن مقطع و در آن مرحله به عنوان سرپاسدار می‌شناخت.

این شاهد دادگاه همچنین گفت که حمید نوری از سال ۱۳۶۶ دستیار ناصریان (محمد مقیسه) در زندان گوهردشت شده بود و به اصطلاح نقش دادیار را بازی می‌کرد.


دیدار سیاسی با مسئولان جمهوری اسلامی

 

انریکه مورا پس از دیدار با مقامات ایرانی به واشینگتن سفر کرد

۱ ساعت پیش

نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات هسته‌ای ایران پس از بازدید خود از تهران که با هدف رفع آخرین موارد اختلاف بین طرفین صورت گرفت، روز سه‌شنبه به واشینگتن سفر کرد.

انریکه مورا در طول این سفر دو روزه خود با راب مالی، نماینده ویژه ایالات متحده در امور ایران، و همچنین برت مک‌گرک، مسئول امور خاورمیانه کاخ سفید، و ویکتوریا نولاند دیپلمات شماره سه آمریکا، دیدار خواهد کرد.

آقای مورا روز چهارشنبه نیز در نشستی میان مقامات عالی اتحادیه اروپا و ایالات متحده درباره روسیه و تهاجم نظامی آن به اوکراین شرکت خواهد کرد.

سفر انریکه مورا پس از دیدار روز یکشنبه او با مقامات ایرانی انجام شده است که «تلاشی برای رفع شکاف‌های باقی‌مانده در مذاکرات وین» بود.

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، به تازگی گفته بود که «ظرف چند روز آینده» ممکن است توافق حاصل شود. او اما روز دوشنبه لحن مطمئن خود را تغییر داد و از بروز موانع جدید بر سر دستیابی به توافق صحبت کرد.

انریکه مورا نیز بدون اشاره به جزئیات گفته بود که «خیلی چیزها در مخاطره است» و «ما باید این مذاکرات را به نتیجه برسانیم».

با این حال آقای بورل در سخنان خود به «تضمین‌هایی در مورد سپاه پاسداران» اشاره کرد که سرنوشت مذاکرات را با ابهام مواجه کرده است.

ایران از ایالات متحده خواسته است که سپاه پاسداران را از فهرست سازمان‌های تروریستی این کشور خارج کند. با این حال رابرت مالی اخیرا در کنفرانسی در دوحه اعلام کرد که حتی اگر توافقی برای محدود کردن برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی شکل بگیرد، «ایالات متحده تحریم‌ها علیه سپاه پاسداران را حفظ خواهد کرد».

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سال ۱۳۹۸ و در دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ وارد فهرست سازمان‌های تروریستی شد با این استدلال که این گروه نظامی ایرانی «فعالانه در تأمین مالی و ترغیب تروریسم به‌عنوان ابزاری برای کشورداری مشارکت دارد» و «ابزار اصلی حکومت ایران در راستای هدایت و اجرای کارزار بین‌المللی تروریسم است».

در روزهای اخیر بیش از ۴۰ نماینده جمهوری‌خواه کنگره در نامه به وزارت خارجه کشورشان نسبت به عواقب پاک کردن نام سپاه از فهرست تروریستی هشدار دادند.

زندانی سیاسی در جمهوری اسلامی دیکتاتور

 

ارومیه؛ اعتصاب غذای شاکر بهروز و انتقال نایب عسکری به قرنطینه

۱۴۰۱-۰۱-۰۹

شبکه حقوق بشر کردستان مطلع شده است که امروز سه‌شنبه ۹ فروردین ماه، شاکر بهروز، زندانی سیاسی کُرد محکوم به اعدام در زندان ارومیه به بهانه انجام ملاقات حضور به دفتر نگهبانی احضار و از آنجا به خوابگاه ۲ منتقل شد. این زندانی سیاسی نیز در اعتراض به انتقال وی از بند زندانیان سیاسی و عقیدتی به خوابگاه ۲ دست به اعتصاب غذا زده است.

همزمان نایب عسکری، زندانی سیاسی کُرد پس از مشاجره با ماموران زندان به صورت تنبهی از بند زندانیان سیاسی و عقیدتی به قرنطینه زندان منتقل شد.

در چند ماه گذشته به دنبال انتقال زندانیان سیاسی و عقیدتی به بند  فوق امنیتی جدید زندان مرکزی ارومیه، فشارها بر زندانیان این بند افزایش پیدا کرده و دسترسی آنها به خدمات درمانی، ملاقات با خانواده و .. کاملا محدود شده است.

شاکر بهروز، شهروند کُرد اهل ارومیه در پاییز ۱۳۹۷ پس از دریافت “امان‌نامه” از اقلیم کردستان عراق به ایران بازگشت و خود را به اداره اطلاعات ارومیه معرفی کرد. او بازداشت و پس از ۱۴ روز بازجویی در بازداشتگاه این نهاد امنیتی آزاد شد. با گذشت ۳ ماه از آزادی شاکر بهروز بار دیگر در تاریخ ۲۸ بهمن او توسط نیروهای حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران به اتهام “قتل یکی از اعضای سپاه پاسداران” بازداشت و به مدت یک سال و ۱۸ روز در بازداشتگاه این نهاد امنیتی واقع در پادگان المهدی سپاه پاسداران ارومیه تحت بازجویی و شکنجه‌های شدید جسمی و روحی برای انجام اعتراف اجباری قرار گرفت.

این زندانی سیاسی کُرد پس از ۵ ماه بازداشت در شعبه دوم دادگاه انقلاب اسلامی ارومیه در یک جلسه کوتاه چند دقیقه‌ایی به اتهام “اقدام علیه امنیت ملی” از طریق عضویت در حزب دمکرات کردستان ایران به ۵ سال حبس محکوم شد. سازمان اطلاعات سپاه پاسداران در سناریوی امنیتی جدیدی شاکر بهروز را به “بغی” از طریق عضویت در سازمان کومله و “قتل” یک عضو سپاه پاسداران متهم کرد. این زندانی سیاسی در بایت هر یک از این اتهامات در دو پرونده جدا به اعدام محکوم شد. این حکم اما تیر ماه امسال در دیوان عالی کشور نقض و برای بررسی مجدد به دادگاه انقلاب اسلامی ارومیه ارجاع شده است.

او در پرونده دیگری در دی ماه ۱۳۹۹ به اتهام “قتل یک عضو سپاه پاسداران” از سوی شعبه اول دادگاه کیفری ارومیه به اعدام محکوم شد. این حکم مهر ماه سال‌جاری از سوی شعبه ۳۱ دیوان عالی کشور مستقر در قم عینا تایید شد.

نایب عسکری، شهروند کُرد اهل ارومیه در تاریخ ۴ فروردین ماه سال جاری توسط نیروهای سازمان اطلاعات سپاه پاسداران ارومیه بازداشت و پس از ۳ ماه نگهداری در بازداشتگاه این نهاد امنیتی به زندان مرکزی ارومیه منتقل شد. اتهام او “محاربه” از طریق عضویت در حزب حیات آزاد کردستان (پژاک) اعلام شده است.

گفته می‌شود وی که در چند سال گذشته در اقلیم کردستان اقامت داشته است در سال ۱۳۹۷ از سوی دادگاه انقلاب اسلامی ارومیه به صورت غیابی به اتهام “محاربه” از طریق عضویت در حزب حیات آزاد کردستان(پژاک) به اعدام محکوم شده است. اما تاکنون وضعیت این پرونده نامشخص است و بازجویان امنیتی سپاه پاسداران در هنگام نگهداری وی در بازداشتگاه سازمان اطلاعات سپاه از برگزاری دادگاه مجدد برای او خبر داده‌اند.

این زندانی سیاسی در مرداد ماه سال جاری به دنبال درگیری میان چند تن از زندانیان سیاسی و زندانیان جرایم عمومی با شکایت رئیس زندان مرکزی ارومیه به همراه دو زندانی سیاسی دیگر کُرد به نام‌های کیهان مکرم و نایب حاجی‌زاده به اتهام “اخلال در نظم زندان” به ۵۰ ضربه شلاق و ۳ ماه حبس محکوم شد. این پرونده‌سازی در پی ضرب و شتم یکی از زندانیان سیاسی کُرد توسط زندانیان جرایم عمومی صورت گرفته است.

در پی بر پایی مراسم نوروز عده ای از شهروندان کورد دستگیر و ناپدید شدن

 

سنندج؛ آزادی موقت دو فعال مدنی و ناپدیدی قهر آمیز پنج نفر از بازداشت شدگان نوروز

سنندج؛ آزادی موقت دو فعال مدنی و ناپدیدی قهر آمیز پنج نفر از بازداشت شدگان نوروز

هانا؛ امروز سە شنبە ۲۹ مارس، دو نفر دیگر از بازداشت شدگان سنندج با نام «سهراب جلالی» و «جمال اسدی» با قرار وثیقە هر کدام ٥٠٠ میلیون، موقتا از زندان شهر سنندج آزاد شدند.


این دو شهروند کرد کە از فعالین مدنی سرشناس شهر «سنندج» هستند ، روز ٢١ مارس ٢٠٢١، در جریان شرکت در مراسم نوروزی پارک کودک این شهر، از سوی نهاد های امنیتی بازداشت شدند.
یک منبع خبری بە «هانا» گزارش داد؛ این دو شهروند در زمانی کە از برای آزادی از آنها سند ٥٠٠ میلیون درخواست شدە است، با اعلام آمادگی دست کم دو هزار نفر جهت گرو گذاشتن سند برای آزادی مواجە شدە اند.
«آرش شکیبا، کیهان کاکە خانی، کیوان زند کریمی، فردین پەیمانکار و عابد خورشیدی» هر کدام با قرار وثیقە ٢٠٠ میلیون تومان، موقتا تا زمان دادگاهی آزاد شدند.

پنج نفر از بازداشت شدگان با نامهای «آرمان سلیمی، امید شیخی، سامان میرکی، احسان و افشین» توسط اطلاعات سپاه بازداشت شدە و هم اکنون از حق داشتن وکیل و ملاقات محروم هستند. در همین رابطە یک فعال مدنی دیگر با هویت «فواد عنایتی» کە روز ٢١ مارس بازداشت شدە بود هم اکنون در زندان شهر «سنندج» است.

همکاران سازمان حقوق بشری هانا، شکنجە و توهین بە بازداشت شدگان از جملە شکنجە بە وسیلە ریختن آب سرد را تاید می کنند.

Monday, March 28, 2022

مغایر با ماده ۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر

 


صدور حکم ۱۳ سال حبس برای پنج شهروند اهل اشنویه

صدور حکم ۱۳ سال حبس برای پنج شهروند اهل اشنویه

 01:27 - 27 March 2022

 

هه‌نگاو: پنج‌ شهروند اهل اشنویه (شنو)، که مرداد ماه سال گذشته توسط نهادهای امنیتی بازداشت شده بودند، توسط دستگاه قضایی به حبس محکوم شدند.

بر اساس گزارش رسیده به سازمان حقوق بشری هه‌نگاو، پنج‌ شهروند اهل اشنویه به نام‌های رحمان اسدی، فرهاد معروفی، عبید انوری، ریبوار چارکداری و جلال قادرزاده به اتهام "عضویت در حزب دمکرات کُردستان ایران" توسط شعبه یکم دادگاه انقلاب اشنویه به ریاست قاضی "رضایی" جمعاً به ۱۳ سال حبس تعزیری محکوم شدند.

بر طبق حکم صادره که روز شنبه ۶ فروردین ۱۴۰۱ (۲۶ مارس ۲۰۲۲) رسماً به آنها ابلاغ شده است رحمان اسدی به ۴ سال حبس، فرهاد معروفی به ۳ سال حبس، جلال قادرزاده به ۳ سال حبس، عبید انوری به ۲ سال حبس و ریبوار چارکداری به ۱ سال حبس تعیری محکوم شده‌اند.

رحمان اسدی، عبید انوری و فرهاد معروفی اهل روستای علی‌آباد، جلال قادرزاده اهل نالوس و ریبوار چارکداری اهل شهر اشنویه روز دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ (۲ آگوست ۲۰۲۱) توسط نیروهای اداره اطلاعات بدون ارائه برگه قضایی بازداشت شده بودند.

رحمان اسدی پس از دو ماه در تاریخ ۱۲ مهر ماه و ۴ شهروند دیگر نیز پس از سه هفته با وثیقه و موقتاً تا زمان برگزاری نشست دادگاه آزاد شده بودند.

عدم امنیت در جاده های ایران

 

"سونامی سفرهای نوروزی" همراه با تصادفات و کمبود امکانات

بر اساس آخرین آمار در جریان سفرهای نوروزی ۵۲۰ نفر در تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست داده‌اند. کمبود امکانات، عدم آمادگی برای"سونامی سفرهای نوروزی" و تخریب محیط زیست هم چشمگیر بوده است.

بنابر اعلام جانشین رئیس پلیس راهور ناجا سال ۱۴۰۱ به‌عنوان یکی از "سال‌های پر حادثه "در ایران ثبت شده است. بر اساس آخرین آمار از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا ۸ فروردین ۱۴۰۱، ۵۲۰ نفر در تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست دادند.

تیمور حسینی با اشاره به این که استان‌های شمالی، خوزستان، بوشهر، اصفهان، خراسان رضوی و جنوبی بیشترین میزان تردد را در نوروز امسال داشته‌اند، گفت، امسال جزو "سال‌های پر حادثه "ثبت شده و "سبقت غیرمجاز در راه‌های دوطرفه و جداسازی نشده "علت بیشتر تصادفات بوده است.

به گفته حسین اشتری، فرمانده نیروی انتظامی، سفرهای نوروزی در مقایسه با سال گذشته، ۵۰ درصد افزایش داشته است. او به مردم توصیه کرد، در این روزهای باقی مانده از تعطیلات "دقت "کنند تا سفر خوبی داشته باشند. مشخص نیست با وجود جاده‌های ناامن و خودروهای غیراستاندارد مردم چگونه می‌توانند برای جلوگیری از حادثه "دقت "کنند.

جمهوری اسلامی حامی اصلی حملات به عربستان و امارات

 


آنتونی بلینکن: رژیم ایران حامی اصلی حملات حوثی‌ها علیە عربستان و امارات است

11:21 - 8 فروردین 1401

"آنتونی بلینکن" وزیر خارجە آمریکا در نشست مطبوعاتی مشترک با "یائیر لاپید" همتای اسرائیلی خود اعلام کرد کە رژیم ایران پشت حملات اخیر شبه‌نظامیان حوثی علیه مراکز نفتی و غیرنظامی در خاک پادشاهی عربی سعودی و امارات متحده عربی بوده است.

"بلینکن" ضمن محکومیت مداخلات و حمایت رژیم ایران از تروریسم گفت: "هنگامی که رژیم ایران تهدیدی علیه ما و یا شرکا و متحدان ما محسوب شود، آمریکا به مقابله در برابر ایران ادامه خواهد داد".

"لاپید" نیز هشدار داد کە رژیم ایران نه‌ تنها برای اسرائيل، بلکه مشکلی برای تمام جهان است و جهان تبدیل ایران به قدرتی هسته‌ای را تحمل نمی‌کند.

پس از حملات حوثی‌ها بە تاسیسات نفتی عربستان، قیمت نفت در بازارهای جهانی افزایش یافت.

"نفتالی بنت" نخست وزیر اسرائیل نیز ضمن محکوم کردن حملات حوثی‌ها بە "آرامکو" گفته بود: "عده‌ای هستند که به شعله‌ور کردن آتش جنگ ادامه می‌دهند".

دختر دانشجویی که در اعتراض به پوشش اسلامی برهنه شد Eine Studentin, die sich aus Protest gegen islamische Kleidung nackt auszog

دختر دانشجویی که در اعتراض به حجاب اجباری لباس‌هایش را در آورد، بازداشت شد ظهر روز شنبه ۱۰ مهرماه در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات ته...